Uslovi korišćenja

Opšti uslovi

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.

6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine..

7. Molimo Vas da proverite tačan model Vašeg telefona, naknadne reklamacije nismo u mogućnosti da rešimo!

Garancija kvaliteta

Cover Studio garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Cover Studio. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Privatnost podataka

U ime internet prodavnice Cover Studio obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice Cover Studio (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Cover Studio se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Osnovni podaci o firmi

Digital Vision DOO
Hajduk Veljkova 11, Novi sad
Šifra delatnosti: 4690, Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB: 105532096
Matični broj: 20407263
Žiro račun: 340-11013148-44, Erste bank
E-Mail: coverstudions@gmail.com
Telefon: 021/3100-357
Web adresa:  coverstudio.rs

 

Opis robe

Digital Vision DOO se bavi online prodajom maskica za mobilne telefone (Proizvodi) preko sajta https://coverstudio.rs.

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije/Vaša banka izdavalac, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne varijacije od originalne cene navedene na našem Vebsajtu i one koju možete videti na Vašem bankovnom izvodu.

 

Korisnički servis

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa kupovinom na Sajtu, korišćenjem Sajta, kao i bilo koja druga pitanja, slobodno nas kontaktirajte na sledeću imejl adresu office coverstudions@gmail.com ili broj telefona 066/654-0003 između ponedeljka i petka od 08 do 16h.

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

Sve porudžbine isporučuje kurirska služba CITY Express.  

Više informacija o isporuci proizvoda od strane Digital Vision DOO možete pročitati na stranici Načini dostave.

 

Politika reklamacija

Ostvarivanje vašeg prava na reklamaciju utvrđeno je u svemu prema Zakonu o zaštiti potrošača za fizička lica.

Uslove reklamacije – plaćanja, naknade, povraćaj novaca i/ili robe sa opisom procedure ukoliko dođe do reklamacije možete pročitati na stranici Reklamacija i pravo na odustajanje.

 

Zaštita privatnosti korisnika

Digital Vision DOO čuva privatnost i podatke o ličnosti svih naših kupaca, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Digital Vision DOO je uskladio svoje poslovanje sa navedenim zakonom.

Kako biste se obavestili o tome kako obrađujemo i štitimo Vše podatke o ličnosti Digital Vision DOO, kao i Vašim pravima povodom toga, pogledajte naše Obaveštenje o privatnosti .

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Digital Vision DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Izjava o PDV-u

S obzirom da je Digital Vision DOO u sistemu PDV-a, samim tim je PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja, zamerke ili pohvale.

Hvala na poverenju.